.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

O noua lege a apararii care urmeaza sa fie propusa de catre Congresul american, contine un amendament mai putin mediatizat, care ar legaliza folosirea propagandei in scopul influentarii opiniei publice americane. Daca se aproba, aceasta lege ar anula actuala lege in vigoare care este menita sa protejeze populatia Statelor Unite impotriva campaniilor de dezinformare initiate de guvern. Cu alte cuvinte de-acum inainte americanii vor putea fi supusi unei propagande totale, profund manipulative si dezinformatoare care este rezervata de obicei tarilor straine precum Irakul. Da, publicul american a devenit noul „inamic” care trebuie spalat pe creier iar internetul va reprezenta un important camp de lupta.

Cititorii s-ar putea intreba pe buna dreptate: „Dar cand N-AU fost cetatenii americani supusi propagandei”? Pentru ca cele mai multe din articolele publicate pe acest site infatiseaza felul in care materialele mass-media destinate publicului american sunt pline de propaganda si dezinformare. Diferenta este ca noua lege ar legaliza acest proces facandu-l oficial si fara ocolisuri. Pentru ca in timp ce propaganda initiata pe teritoriul Statelor Unite a fost facuta dintotdeauna mascat si cu oarecare discretie, noua lege pare sa urmareasca infiintarea unui Minister al Adevarului de tip orwellian in care propaganda sa fie utilizata in mod curent. Daca aveati cumva impresia ca pana acum mass media americana era intesata de minciuni, se pare ca ceea ce ne asteapta este cu mult mai rau.

Iata un articol din legea ‘propagandei’.

Congresmenii urmaresc ridicarea interdictiei folosirii propagandei.

Propaganda care era menita sa fie indreptata impotriva cetatenilor straini ar putea de acum inainte sa fie indreptata impotriva cetatenilor americani, anuland astfel o politica indelungata. “Deconcertant si periculos” a comentat Shank.

In ultimul proiect de lege din domeniul apararii a fost introdus un amendament care ar putea legaliza folosirea propagandei impotriva publicului american, a informat BuzzFeed.

Potrivit rezumatului legii, publicat pe situl oficial al House Rules Committee (comitetul insarcinat cu regularizarea proiectelor de lege ale Camerei Reprezentantilor), acest amendament ar „anula actuala interdictie cu privire la difuzarea pe plan intern a materialelor de propaganda” produse de Departamentul de Stat si de BBG (Consiliul patronilor posturilor de televiune si radio: agentie idependenta a guvernului SUA insarcinata cu controlul posturilor de radio si televiziune internationale finantate de guvernul american)

Schimbarea consta in aceea ca noul proiect de lege ar neutraliza doua acte precedente – Actul Smith-Mundt din 1948 si Actul relatiilor externe din 1987 – care au fost adoptate tocmai pentru a proteja audienta americana de campaniile de dezinformare ale propriului guvern.

Amendamentul bi-partizan a fost propus de Reprezentantii Mac Thornberry din Texas si Adam Smith din statul Washington.

In cadrul unei declaratii de presa mai putin mediatizate, care a fost data publicitatii la inceputul saptamanii – si care a fost umbrita de alte probleme controversate ale ‚legii apararii’ in valoare de 642 miliarde de dolari, printre care detentia indefinita si interzicerea oficierii casatoriilor gay in interiorul unitatilor militare – Thornberry a avertizat ca in era internetului legea actuala „leaga de maini si de picioare pe diplomatii oficialii americani, pe militari si pe altii, inhiband capacitatea de comunicare eficienta si credibila”.

Suporterii legii sustin ca materialul informational utilizat peste hotare pentru influentarea audientelor din alte tari este prea bun pentru a nu fi folosit si intern si ca noile tehnici sunt necesare in lupta impotriva Al-Qaeda, un inamic fara frontiere a carui propaganda ajunge la cetatenii americani prin intermediul internetului.

Opozantii legii sustin ca exista si alte metode pentru asigurarea securitatii nationale fara a se intoarce uriasul aparat de operatiuni militare de informatii (Information Operations) din cadrul guvernului federal impotriva cetatenilor americani.

“In era informatica exista in mod sigur si alte modalitati de modernizare fara a fi nevoie sa se anuleze diferentele dintre audienta interna si externa”, a spus Michael Shank, Vice-presedintele Institutului pentru Economie si Pace din Washington D.C. “Faptul ca Reprezentantii Adam Smith si Mac Thornberry doresc sa desfiinteze metodele de protectie instaurate de fosti senatori – care au avut intelepciunea de a pune limite propagandei fiantate cu banii contribuabililor de catre guvernul American – este deconcertant si periculos”.

“Nu vreau ca un lucru atat de important – indiferent de argumentele pro si contra – sa fie adoptat fara ca nimeni sa nu bage de seama”, a declarat o sursa din Congres care s-a declarat ingrijorata de existenta acestei propuneri. Potrivit aceleiasi surse legea ar permite „propagandei americane destinate audientei de peste hotare sa fie folosite impotriva propriei populatii”.

Noua lege ar da guvernului puterea absoluta de a folosi posturile de televiziune, de radio, ziarele si media sociala impotriva publicului american. „Se inlatura protectia americanilor”, a declara un oficial al Pentagonului ingrijorat in privinta legii. „Se inlatura orice posibilitate de supraveghere a celor care publica informatia. Nu mai exista verificari si dari de seama. Nimeni nu va mai sti daca informatia este corecta, partial corecta sau complet falsa”.

Potrivit acestui oficial, functionari “superiori insarcinati cu afacerile publice” din cadrul Departamentului Apararii doresc sa “se descotoroseasca” de Smith-Mundt si de celelalte restrictii deoarece  impiedica activitatile de informare menite sa sprijine masurile nepopulare – precum razboiul din Irak sau Afganistan.

Criticii legii au indicat deasemeni ca atunci cand a fost adoptata legea Smith-Mundt a avut loc o dezbatere foarte riguroasa, iar faptul ca acum ea este trecuta pur si simplu cu vederea, dupa cum se exprima oficialii Pentagonului, este ingrijorator. Citiți mai mult pe saccsiv.wordpress.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .