.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Am citit atent manifestul “Impreuna 2012 – Sfarsitul lumii lor” dupa care nu am putut sa nu exclam: iata, in sfarsit, prima incercare profesionista de deturnare a protestelor din Piata Universitatii! Dupa ce zilele trecute am asistat la tentative jenante de “preluare ostila” a mesajului pietei, fara niciun succes, din fericire, am vazut, in sfarsit, prima tentativa serioasa de manipulare a protestatarilor si, implicit, a masei mari si amortite a romanilor aflati in expectativa. O asteptam intr-un fel… Protestatarii aveau nevoie de un test adevarat pentru a se imuniza cumva in fata asaltului continuu al manipulatorilor. Daca pacalicii care apar la televizor sunt tradati fie de mutrele perverse, deja familiare multor romani, si nici nu-i recomanda canalele media pervertite pentru a fi niste voci care ar trebui luate in seama, de data aceasta, “manifestul” a venit pe cai mai insidioase. A fost postat pe intenet, adica exact in aceea zona mai putin pervertita, chiar pe Facebook, unealta preferata a protestatarilor pentru initierea demonstratiilor.

Iata ce au reusit sa cloceasca niste slugoi ai lui Patriciu, niste veritabili corporatisti, abonati la tot felul de contracte care mai de care mai dubioase, care graviteaza in jurul cercurilor de interese evreiesti si fac treaba buna in sustinerea proiectului Rosia Montana Gold Corporation, nimc altceva decat o tentativa de furt pe fata al aurului romanesc.

“Sfarsitul lumii lor e inceputul lumii voastre?!” Era sa iau teapa cu “Impreuna in 2012” char daca mi se parea familiar cliseul din ciclul Impreuna pentru Romania, pentru China si pentru salvarea balenelor. Mesaj clar, care reflecta oarecum asteptarile romanilor, dar cam spalatel si cliseizat… In orice caz, trebuie sa recunoastem ca avem de-a face cu cea mai reusita tentativa de manipulare de pana acum.

Se vede mana de profesionist… Acesti “revolutionari” care critica tocmai acesta lume putreda care pe i-a imbogatit si unde s-au simtit atat de bine in ultimii 22 de ani, au facut un adevarat brainstorming in birourile lor luxoase de corporatisti ca sa insaileze acest manifest care se dorea a fi o adevarata “proclamatie de la Islaz”. Numai ca generatia Facebook nu a pus botul. Demonstrantii le-au spus pas acestor prienteni ai lui Soros si ai lui Patriciu&Co (care au dat chix cu Occupy Romania si au vrut sa se revanseze cu Piata Universitatii) si care isi datoreaza succesul profesional exclusv subsiddilor grase ale capitalului evreiesc si conexiunii cu o lume straina de interesele si spiritul romanilor.

Textul este curatel, usor corporate, simplu, clar, realizat dupa toate regulile PR-ului, insa ii lipseste ceva.. Este cam lipsit de vlaga si putin cam generalist si cam pe langa spiritul romanesc.

Cand am vazut insa cine sunt semnatarii de la sfarsit, toate dubiile au fost spulberate si, in sfarsit, s-a facut lumina. Revolutionara Aneta Bogdan este o apropiata a lui Patriciu prin intermediul protectorului sau si eminentei cenusii a mogulului, Eric Kish si, in acelasi timp, o prezenta familiara in tagma lui Mircea Geoana. Cat despre celalat revolutionar, Bogdan Naumovici, cunoscut si drept “laser frate”, baiatul de mingi al lui Basescu in timpul campaniei electorale, nu este altul decat cel care se ocupa acum pe bani grei de campania media RMCG, adica baiatul care a facut acele clip-uri penibile cu oameni amarati care abia astepta sa fie aduse la Rosia Montana cianurile la care au visat toata viata. Tot la semnatari mai apare si Mihai Cusuta, un baiat de mingi al UFD-ului armeanului Vosganian, care acum zece ani le organiza simpozioanele. Deci, si el, un adevarat revolutionari. Restul sunt de umplutura ca da bine sa ai si niste profesorasi care predau in strainatate pe post de mari revolutionari. Citește mai departe pe Apologeticum

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .