.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Fondul Monetar Internaţional (FMI) va revizui probabil uşor în scădere prognoza de creştere economică pentru România în 2012, în linie cu ceea ce se întâmplă în Europa, a declarat vineri, la postul de radio RFI, reprezentantul României la Fondul Monetar Internaţional (FMI), Mihai Tănăsescu.

‘În momentul de faţă există discuţii între autorităţi, Fondul Monetar, Comisia Europeană pentru această nouă prognoză a creşterii pe 2012. Ea nu va fi mult diferită faţă de prognoza din toamnă, sigur, probabil va avea o uşoară decelerare (….) în linie cu ceea ce se întâmplă în Europa. În acelaşi timp, trebuie să privim totuşi, cred eu, pozitiv anumite dezvoltări, care au avut loc în ultimul timp, în special în Europa. Se întrevăd uşoare, repet, uşoare semne de ameliorare şi acesta este un lucru îmbucurător, în sensul că Europa, sigur, se zbate între a fi în recesiune sau nu. Cred că, cu un efort comun, politic şi din partea mediului de business, Europa poate să depăşească acest moment. Repet, există, în momentul de faţă, uşoare semne că Europa poate să treacă mai bine anul 2012 decât ce credea în perioada anterioară’, a spus Tănăsescu.

România nu va avea recesiune în anul 2012 şi îşi va continua drumul ei de creştere economică, sigur, într-o viteză mai mare sau mai mică, în funcţie de anumiţi factori, unul dintre ei fiind modul în care va reuşi să atragă mai repede, mai bine, mai transparent fondurile europene, a spus reprezentantul României la FMI.  Sursa: Agerpress

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .