.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Sezonul primăvară-vară 2012 pare unul nehotărât. Rochiile anilor ’20 defilează alături de imprimeuri futuriste, nuanțele neon sunt completate de sclipiri metalice. Am identificat patru tendințe generale ale vestimentațiilor de început de an. Ne ajută mărci precum Salvatore Ferragamo, Ralph Lauren sau Dolce & Gabbana.

Imprimeuri

Nu se poate spune că imprimeurile au fost vreodată complet ieșite în afara tendințelor. Și totuși, sezonul primăvară-vară din 2012 se folosește de ele mai mult ca oricând. Pasiunea pentru flori a designerilor este evidentă, dar nu singulară. Colorate în nuanțe aprinse apar păsări, imagini modificate digital și forme geometrice futuriste, combinate cu influențe art deco sau tribale. Sezonul este unul „zgomotos“și aglomerat, fiecare designer având în colecție măcar un model imprimat într-un fel sau altul.

Accente peplum

Peplum este un tip de fustă sau rochie care accentuează linia taliei cu ajutorul unui volan prins în continuarea jachetei. Moda provine din stilul anilor ’40 și privită mai atent, poate fi urmărită până în perioada victoriană. I se dă din nou atenție, așa cum s-a mai întâmplat și în anii trecuți, în cadrul unui curent general care subliniază feminitatea.

Stilul anilor ‘20

Așa cum anii ’50 au fost folosiți stilistic în urma succesului serialului Mad Men, producția americană Boardwalk Empire pare să trimită moda lui 2012 și mai în urmă, imediat după terminarea Primului Război Mondial. Unele publicații specializate îi spun „stilul Gatsby“, altele trimit la un personaj feminin din aceeași carte – Daisy Buchanan – numind modelele îmbrăcate în aerul începutului de secol „fetele Buchanan“. Cert este că pe podiumurile din Milano, Paris și New York se simte influența curentului Art Deco. Simple sau cu franjuri, coborâte până în dreptul genunchilor sau lungi până la podea, rochiile „20’s“ se repetă în multe dintre colecțiile de primăvară.

Sursa si mai multe foto pe: Stylereport.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .