.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Riscul de a asista la creionarea unei Europe cu două viteze – zona euro, nucleul dur, şi zona periferică – este destul de serios şi este nevoie ca Europa să nu se rupă pe graniţa imaginară a zonei euro. Este nevoie de solidaritate, de politică de coeziune, care ar putea reduce decalajul faţă de noii membri, pentru a realiza convergenţa, precum şi de o politică de lărgire neîntreruptă, a declarat ministrul român de externe, Teodor Baconschi, într-un interviu difuzat joi de Euronews.

Şeful diplomaţiei române a enumerat, printre efectele crizei economice asupra României, scăderea PIB-ului şi micşorarea producţiei industriale în ultimii doi ani. El a precizat însă că, ‘datorită măsurilor adoptate de actualul guvern de la Bucureşti, situaţia macroeconomică s-a stabilizat’, inflaţia este sub control şi se constată o uşoară creştere în acest an, cu o perspectivă mai optimistă pentru anul viitor.

În ceea ce priveşte aderarea la Schengen, Teodor Baconschi şi-a exprimat speranţa ca anul viitor România să iasă din impasul existent ca urmare a opoziţiei unor ţări faţă de acest demers.

Solicitat să se pronunţe asupra relaţiilor cu Rusia, ministrul român de externe a afirmat că acestea se îmbunătăţesc şi că există deschidere de ambele părţi, precum şi o răspundere care nu ţine numai de împrejurări. ‘De-a lungul timpului am avut relaţii bune, n-au fost numai neînţelegeri. Ca atare, trebuie să concepem în mod responsabil, pe baza unor interese reciproce, un viitor comun în regiune’.

Sursa: AGERPRES

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .