.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

COPIII CARE FAC COPII. Două surori de etnie romă din Valu lui Traian, judeţul Constanţa, de 13 şi 15 ani, au rămas gravide după ce unchiul lor le-a măritat repede, ca să nu le mai aibă în întreţinere.

De cum s-a auzit, săptămâna trecută, că surorile Panţu din Valu lui Traian, judeţul Constanţa, au burta la gură, au început să lucreze serviciile sociale din localitate. Ştia toată lumea că-s două puştoaice cu ochii mari, rămase orfane de ambii părinţii. Sunt şi minore. Una are 13 ani, una are 15, dar viaţa grea le-a făcut s-arate deja a fete mari. Poate de aceea s-au îndrăgostit de ele doi ţigănuşi din comună, le-au adus la ei acasă şi, peste o lună-două, le fac deja mame.
Între timp, ei au fost arestaţi pentru sex cu minori şi eliberaţi după câteva zile, cu ajutorul unui avocat care a ieşit la înaintare cu povestea tradiţiilor ţigăneşti de la Valu lui Traian.

Au făcut logodnă cu grătare

Fluturica şi Marilen Panţu au rămas fără părinţi de mici. Tatăl lor a murit de SIDA acum şapte ani, iar mama s-a dus şi ea din aceeaşi cauză. Fetele mai au trei fraţi mai mici. Unul dintre ei a fost dat în grija unui asistent maternal, iar ceilalţi doi locuiesc cu unchiul din partea mamei, Florin. Tot cu el au stat şi fetele, însă Florin a vrut să scape de ele, pentru că fetele abandonaseră şcoala şi nu mai primeau alocaţie.

Le-a găsit partide bune în comună: doi băieţi de 17 ani, cu casă. Dacă aveau unde să pună capul pe pernă, s-a gândit Florin, aveau ginereii şi ce să le arunce în farfurie.

Daniel Cristea, mediatorul între autorităţi şi comunitatea de romi din localitate, povesteşte că “logodna oficială”, adică petrecerea cu băutură şi invitaţi, a fost organizată anul trecut, în curtea lui Florin Zlate, iubitul Fluturicăi.

Daniel Costache şi Marilen, celălalt cuplu de însurăţei, au făcut logodna tot atunci. S-a auzit în tot satul muzica şi au sfârâit grătarele până dimineaţa, iar apoi nimeni n-a mai dat importanţă moralităţii. Când fetele au fost văzute însă, câteva luni mai târziu, cu burta mare, vestea a ajuns la primărie.

Citiţi mai mult pe EVZ.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .