.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Industria farmaceutică, una dintre cele mai profitabile din întreaga lume, nu ar merge un singur pas înainte fără aportul cercetării medicale, componentă extrem de importantă pentru noi toţi. Pentru crearea unui nou medicament, care să vindece boli cumplite, sau vaccinuri care imunizează organismul împotriva viruşilor tot mai agresivi sut necesare mii de ore de cercetare, sclipiri de geniu, bani mulţi, tehnică superioară, dar şi voluntari. În faza finală, medicamentul este testat pe oameni. Şi aici este, din nou, vorba de o industrie. Şi aceasta extrem de profitabilă.
În România, această activitate aduce un profit bunicel ambelor tabere (companiile producătoare şi “cobai”), iar controversele sunt aprige. Testele medicale pe om sunt privite aici, de mulţi dintre români, ca forme de exploatare umană, indecentă şi rău-voitoare, fanii acestei teorii susţinând că experimentele dăunează grav sănătăţii şi mai ales că acestea sunt făcute pe copii sau pacienţi care au un discernământ redus. În plus, adversarii testelor medicale pe om sunt şi împotriva medicilor investigatori, acei doctori care fac aşa-numita cercetare medicală şi se implică în tot procesul.

“Sunt astfel de medici care s-au îmbogăţit într-un timp record, fără să aibă măcar vreo remuşcare. O familie pe care o cunosc, din Timişoara, a avut ghinionul de a avea un copil cu un handicap. Pentru 5.000 de euro (ştiu informaţia chiar de la doctor, un neuropsihiatru), copilul a fost inclus într-un sistem de testare al unor medicamente. Părinţilor li s-a spus că încearcă un tratament nou, cu şanse de reuşită. Oamenii au acceptat, normal, că propunerea venea din parte doctorului curant. Aşa se îmbogăţesc unii, pe suferinţa altora, ceea ce nu este deloc etic”, ne-a povestit Anişoara Haţ, membră a unui comitet ce luptă împotriva testelor medicale pe oameni, dar şi pe animale.   Citiți mai departe pe verticalnews.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .