.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

2016_07_23_munchen_rsz_crpÎntr-o mişcare ce ar putea supăra TIsraelul, un oficial american a discutat pe contul său de Twitter despre faptul că un fotograf israelian a fost prezent la atacurile teroriste din Nisa şi München, ridicând semne de întrebare asupra acestei aparente coincidenţe.

Conform unui articol publicat de The Hill, fosta reprezentantă democrată din Georgia Cynthia McKinney părea, într-un mesaj postat sâmbătă pe Twitter, să facă o legătură între Israel şi atacurile teroriste recente din Franţa şi Germania.

“Acelaşi fotograf israelian fotografiază tragediile din Nisa şi München”, a declarat McKinney, care a fost nominalizată de către Partidul Verzilor la alegerile prezidenţiale din 2008. McKinney a inclus în mesajul ei un material video pe această temă.

În timpul atacului din Nisa, Gutjahr a filmat întregul incident de pe un balcon al Hotelului Westminster, situat chiar lângă strada unde aveau loc ceremoniile ocazionate de Ziua Naţională a Franţei.

De asemenea, fotograful israelian a furnizat principalelor agenţii media occidentale rapoarte extinse despre atacul din München, postând imagini şi materiale video pe contul său de Twitter. Unele dintre mesajele sale au fost ulterior şterse.

“Cât de probabil ar fi acel lucru? Va aduceţi aminte de Dancing Israelis?”, a susţinut McKinney, făcând referire la un incident din 11 septembrie, când mai multe persoane care păreau să fie din Orient au fost surprinse într-un material video sărbătorind prăbuşirea celor Două Turnuri Gemene.

Materialul video pe care l-a postat aceasta pe Twitter conţinea un articol cu titlul: “Acelaşi foto-propagandist israelian pre-poziţionat în Nisa se află ACUM la MUNCHEN”.

Nisa în Franţa şi München în Germania au fost locaţiile unor atacuri teroriste în ultimele câteva săptămâni.

Materialul video se referă la Richard Gutjahr, care a fotografiat ambele atacuri. Bărbatul care narează materialul video a declarat că faptul că aceeaşi persoană s-a aflat în ambele locaţii este un lucru “neglijent”.

“Faptul că s-a întâmplat ca acest tip să fie la ambele [evenimente], cu siguranţă nu este o coincidenţă”, a susţinut vocea bărbatului care a narat materialul video.

sursa si foto:  http://epochtimes-romania.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .