.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Omul de afaceri Dinu Patriciu se mentine pe primul loc in clasamentul celor mai bogati romani, pentru al treilea an consecutiv, potrivit clasamentului Forbes Romania 500 Miliardari, editia 2011. Averea lui Patriciu este estimata la 2.2 miliarde de dolari. Pe locurile urmatoare se afla Frank Timis (1.3 miliade de euro) si Ioan Niculae (un miliarde de euro).

Iata cateva informatii oferite de realizatorii clasamentului:

* Averile celor mai bogati romani insumeaza 25,1 miliarde de euro, mai putin cu 3,1 miliarde de euro, respectiv cu 11%, fata de anul anterior.

* Primii zece romani din top concentreaza aproape o treime din averile totale ale celor 500 de persoane si insumeaza peste opt miliarde de euro.

* Editia din acest an a Top 500 Miliardari cuprinde peste 30 de noi nume, oameni de afaceri care nu s-au regasit in editia precedenta a Topului

Dinu Patriciu detine primul loc in acest clasament, avand investitii in media, energie, imobiliar, banking si IT&C. Omul de afaceri are o avere estimata la 2,1 – 2,2 miliarde euro. Fata de anul trecut, averea sa a scazut cu circa 100 de milioane euro, iar investitiile acopera diverse domenii, de la media sau retail, pana la real estate si bancar.

* Ocupantul locului doi, Frank Timis, are o avere de 1,2 – 1,3 miliarde de euro. El este investitor in extractia petroliera si minereuri, in domeniul farmaceutic si in cercetare. Averea sa a crescut fata de anul trecut cu circa 100 de milioane euro.

* Ioan Niculae, locul al treilea, se mentine pe aceeasi pozitie ca anul trecut, cu o avere de 900 de milioane euro – 1 miliard de euro. Investitiile sale principale au fost tot in agricultura, comert, imobiliare, turism.

* Miliardarul Dan Grigore Adamescu a scazut cu un loc fata de anul trecut, ocupand pozitia a patra, cu o avere de 900 – 950 de milioane de euro. Averea lui Adamescu a scazut cu circa 50 de milioane de euro fata de editia anteriora a clasamentului. Familia sa investeste in imobiliar, retail, media, asigurari si turism.

* Ion Tiriac urca pe locul 5, cu o avere estimata la 700-750 milioane de euro. Averea fostului tenisman a scazut cu circa 50 de milioane fata de evaluarea din 2010.

Catalogul Forbes Romania 500 Miliardari romani a fost realizat pe baza datelor publicate de catre Ministerul de Finante si Oficiul National al Registrului Comertului pentru anul 2010, prin metoda interviurilor directe si a evaluarilor financiare si imobiliare.

Clasamentul primelor 5 locuri Forbes Romania 500 Miliardari 2011:

1. Dinu Patriciu: 2,1 – 2,2 miliarde de euro
2. Frank Timis: 1,2 – 1,3 miliard de euro
3. Ioan Niculae: 0,9 – 1 miliard de euro
4. Dan Grigorescu Adamescu: 900 – 950 milioane de euro
5. Ion Tiriac: 700 – 750 milioane de euro

 

Articol in original : Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .