.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

tradatoriiVreme de 500 de ani, turcii au tot încercat să ne bage islamul pe gât cu de-a sila și cu toate eforturile pe care le-au făcut, cu toate bătăliile pe care le-au câștigat, prin toată forța pe care au avut-o fiind de-a lungul a multe secole cea mai mare putere a lumii și vecinii nostri, NU AU REUȘIT !

Acest popor a dat puțini mari conducători… îi poți număra pe degetele de la o mână în 2 milenii de istorie… Dar în ciuda faptului că marea majoritate a conducătorilor Țărilor Române au fost niște idioți, în ciuda faptului că Țările Române au fost vreme de 5 secole exact la mijloc între 3 mari imperii, în mod ciudat, vreme de 2 milenii nu am avut parte de conducători TRĂDĂTORI DE ȚARĂ care să ne vândă nici Rusiei, nici Imperiului Otoman, nici Imperiului Austro – Ungar.

Vreme de 5 secole turcii s-au chinuit să transforme Țările Romăne în pașalîc turcesc și în ciuda diferenței uriașe de putere, NU AU REUȘIT NICIODATĂ SĂ ȚINĂ TRUPE STRĂINE ÎN ȚARA NOASTRĂ, NICI SĂ IMPUNĂ ISLAMUL, NICI CONSTRUCȚIA DE MOSCHEI ȘI NICI SĂ PUNĂ LABA PE BOGAȚIILE ȚĂRII !

Orice tratat semnat de conducătorii Țărilor Române cu Imperiul Otoman vreme de 500 de ani începea cu, NU religie islamică, NU moschei, NU trupe străine pe pamânt românesc !

E drept, plăteau un tribut, dar și acest tribut era mult mai mic decât tributul pe care îl plătim noi azi sub formă mascată a: 2% din PIB alocat achizițiilor de armament american și a redevențelor simbolice sau zero pe exploatările de gaze și petrol.

Vreme de 10 secole s-au chinuit austro-ungarii să ne schimbe religia și limba, dar nu au reușit. Vreme de 10 secole au încercat austro-ungarii în Transilvania să distrugă cultura, civilizația, tradițiile romanești și nu au reușit în ciuda oprimării barbare la care i-au supus pe iobagii transilvăneni transformați în sclavi.

Ce nu au reușit turcii vreme de secole, să islamizeze Țările Române, să construiască moschei și să colonizeze România cu populație musulmană, iată se întâmplă acum, nu în câteva zeci de ani, nu în câteva generații ci în cițiva ani, sub domnia celor mai nenorociți și trădători conducători pe care i-a dat țara asta în toată istoria ei… unul după altul…

O fi blestemul lui Ceaușescu dintr-o noapte de Crăciun ?

Sub acești conducători, România a devenit colonie, toate bogațiile ei trecând în stăpânirea străinilor – tot gazul, petrolul și pădurile României au fost făcute cadou “habsburgilor”. Peste 50% din terenul agricol al României nu mai este al românilor, fapt nemaîntâlnit în istoria de 2.000 de ani al acestui popor, iar cedarea aurului de la Roșia Montană e doar o chestiune de luni de zile !

Construcția de moschei a devenit OBLIGATORIE prin decizia unilaterală a unor conducători alogeni, islamizarea României asumată de către aceeași conducători prin acceptarea coloniștilor islamici dictați de la Bruxelles, iar trupele și tancurile barbarilor americani (care în ultimii 15 ani și-au pătat mâinile cu sângele a peste 1,5 milioane de civili arabi doar în scop de jaf) defilează pe străzile României ca trupe de ocupație și ne vor târî în cea mai gravă conflagrație militară din istoria României!

Cum spunea Putin: “Americanii se vor bate cu rușii până la ultimul român (finlandez, ucrainean și polonez)!!! Șmecherii se distrează, idioții vor fi carne de tun!

În ultimii 25 de ani, România și-a pierdut toată industria, iar capitalul românesc din economia României a ajuns să fie insignifiant, cel mai mic din toată istoria României.

TOATE ACESTEA S-AU ÎNTÂMPLAT PRIN VOINȚA UNILATERALĂ A UNOR TRĂDĂTORI, FĂRĂ CA ROMÂNII SĂ FI FOST CONSULTAȚI, FĂRĂ CA ROMÂNIA SĂ FI PIERDUT VREUN RĂZBOI !!!

Aceeași conducători, nu s-au mulțumit cu distrugerea totală a României ci au mai pus la cale și planul desființării ei ca stat unitar și ne pregătesc deja de câțiva ani buni cu ideea REGIONALIZĂRII. Românii sunt însă anesteziați și nu înțeleg că această regionalizare e cea mai cumplită capcană și ultima care li se întinde. La 50 de ani de la regionalizare, nimeni nu va mai vorbi despre România decât la trecut, ca despre o chestie ce a fost cândva, dar s-a dizolvat încet, încet, pe nesimțite, în negura istoriei !

Nu știu cum se face, dar cu toate că aparent au lăsat să se creadă că s-au urât între ei, în fapt, toți “marii conducători” din ultimii 25 de ani au avut pe agenda de lucru același plan ! Toți sunt mari fani ai gazelor de șist, mari fani NATO, mari fani ai regionalizării, mari prieteni ai defrișătorilor pădurilor noastre, mari prieteni ai turcilor, mari prieteni ai austriecilor, toți sunt mari fani UE și mari prieteni ai lui Soros și ai Steinmetzilor !

Băsescu l-a urât cumplit pe Ponta și cu toate acestea l-a numit de 3 ori în funcția de premier, iar în timpul liber făceau anticameră cu rândul la Tel Aviv !

Ponta și Iohannis se urăsc de numa’ – numa’, dar amândoi se întrec în plecăciuni și promisiuni de construcții de moschei la Stanbul ! (ura dintre ei pare a veni mai curând din gelozia ce și-o poartă pe dragostea lui Erdogan)

DE CE, DE CE TOATE ACESTEA ?

Ei, trădătorii, vor răspunde în fața judecății istoriei spunând că n-au avut încotro !

Eu vă spun că nu e adevărat. Așa cum Ungaria, o tară mai mică decât România poate să spună NU, așa cum Polonia, Cehia, Slovacia, Austria, pot spune NU dictaturii reprezentanților păpușarilor de la Bruxelles și România o putea face !

Cu o condiție minimală – SĂ AIBĂ NIȘTE CONDUCĂTORI PATRIOȚI, NU NIȘTE TRĂDĂTORI !

SURSA:  http://burebista2012.blogspot.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .