.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Presedintele Traian Basescu a castigat la Judecatoria Sectorului 1 procesul in care l-a dat in judecata pe Dinu Patriciu si a cerut despagubiri de un leu pentru “minciuna si trucarea unor filmari”, dupa publicarea unui film in care presedintele parea a lovi un copil la un miting electoral din 2004, informeaza Mediafax. Sentinta poate fi atacata cu recurs la Tribunalul Bucuresti.

UPDATE 2: Avocatul lui Dinu Patriciu: Vom ataca decizia, care este neconforma cu probele prezentate in instanta

Decizia Judecatoriei Sectorului 1 prin care se stabileste ca Traian Basescu a castigat procesul cu Dinu Patriciu, acuzat de calomnie, este neconforma realitatilor, a declarat miercuri la TVR Info, Ovidiu Budusan, avocatul omului de afaceri.

“Decizia este neconforma cu probele administrate in cauza si o vom ataca…Nu este necesara suplimentarea probatoriului, a fost destul de clar, a fost un incident admis prin chiar declaratia reclamantului in proces: presedintele Basescu”, a declarat Budusan.

“Presedintele a admis ca acel incident a avut loc, declaratie inconsecventa cu celelate in care presedintele nu admitea existenta unui incident… Presedintele a spus cu subiect si predicat ca a impins copilul. A impinge un copil este in orice este un act de violenta, fapt de neadmis nici macar din perspectiva unui parinte”, a continuat Budusan.

Judecatoria Sectorului 1 a admis, miercuri, actiunea asa cum a fost formulata de seful statului si l-a obligat pe Dinu Patriciu la plata a 0,5 lei daune morale, precum si la publicarea deciziei in doua publicatii cu tiraj national, in doua numere consecutive.

UPDATE: “S-a dorit obtinerea unei hotarari judecatoresti care sa arate ca, in spatiul public, astfel de afirmatii sunt nelalocul lor (…) Nu ne interesa de niciun fel de daune, s-a cerut 1 leu despagubire, a ramas 0,5 lei, pentru ca ziarul Gardianul a intrat in insloventa, acesta fiind initial parat in acest dosar”, a declarat Robert Rosu, avocatul sefului statului, la Realitatea TV.

 

Sursa stirea in original: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .