.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Fostul ministru de Interne Traian Igaş a fost audiat ca martor, joi, la instanţa supremă, în dosarul privind angajările ilegale din MAI şi Jandarmerie, el arătând că nu a ştiut faptul că după numirea lui s-au făcut angajări, dar că imediat ce a aflat a dispus o anchetă.

Traian Igaş s-a prezentat, joi, la instanţa supremă, unde judecătorii l-au audiat în calitate de martor în dosarul privind angajările ilegale din MAI şi Jandarmerie.

Fostul ministru de Interne le-a spus judecătorilor că nu a semnat niciun act privind angajarea sau tranferarea ilegală a unor persoane în structura pe care a condus-o. Igaş a precizat că nu a cunoscut imediat ce a ajuns la conducerea Ministerului de Interne vechile ordine date de predecesorii săi şi nici drepturile de decizie ale unora dintre subalterini, fiind vorba despre Constantin Baci, fostul secretar general al MAI.

“Nu am cunoscut despre existenţa unor posturi vacante deblocate la nivelul Ministerului Administraţiei şi Internelor. Era un ordin de ministru semnat de ministrul dinaintea mea, în sensul delegării unor atribuţii legate de încadrarea de personal în cadrul MAI către secretarul general al MAI, dar acest lucru l-am aflat mult mai târziu, pentru că la numirea mea în funcţia de ministru în minister existau alte probleme mult mai importante pe care trebuia să le rezolv”, le-a spus fostul ministru judecătorilor instanţei supreme.

Întrebat când a aflat despre ordinul privind stabilirea unor competenţe de decizie sau despre ordinul privind suspendarea angajărilor în MAI, fostul ministru a declarat: “Despre existenţa ordinului referitor la derogări am aflat după o lună de la numirea mea în funcţia de ministru, respectiv octombrie sau noimebrie 2010, nu mai reţin precis”.

Sursa: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .