.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Comentariu RoStirea: De 21 de ani UDMR, este incontinuu in coalitiile de la Putere, si nu este un partid politic ci o uniune creata pe criterii etnice. Ceea ce vreau sa reliefez este faptul ca aceasta formatiune nu a fost niciodata “amendata” de-a lungul timpului pentru greselile de guvernare. De fiecare data negociaza si de cele mai multe ori primesc ministere sau functii importante in Guvernul Romaniei sau in Stat.
Acum a primit din nou doua functii importante dupa negocierile privind sefia Senatului la care bineinteles ca UDMR a emis pretentii.

După negocierile din Coaliţie, UDMR s-a ales cu funcţia de şef al Secretariatului General al Guvernului (SGG), în schimbul susţinerii lui Vasile Blaga la şefia Senatului. Numele vehiculate pentru această funcţie sunt actualul secretar general adjunct al Guvernului, Ştefan Gati, şi cel al lui Deszi Attila, prefect de Hunedoara. Ce a câştigat de fapt Uniunea lui Kelemen Hunor de la PDL-ul lui Emil Boc?

Foştii şefi ai SGG au explicat pentru Gândul că deţinerea acestei funcţii implică o poziţie de influenţă asupra deciziilor care se iau în şedinţele de Guvern, controlul asupra agenţiilor guvernamentale, dar mai ales ţinerea sub cheie a imobilelor din patrimoniul de stat.

Acestea valorează aproximativ 250 de milioane de euro şi pot fi acordate în chirie sau folosinţă gratuită după bunul plac al Regiei Autonome – Administrarea Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS).

Sursa: Mediafax

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .