.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

erdogan_ottoman-610x300Reintroducerea pedepsei cu moartea in Turcia, ca raspuns la tentativa de lovitura de stat, ar fi inacceptabila, a spus ministrul de externe austriac Sebastian Kurz intr-un interviu publicat luni, declaratiile fiind facute inaintea unei intalniri cu omologii sai din UE, informeaza Reuters.

„Introducerea pedepsei cu moartea ar fi, bineinteles, inacceptabila”, a spus Kurz intr-un interviu pentru ziarul austriac Kurier.

„Nu trebuie sa existe epurari arbitrare, nici pedepse penale in afara domniei legii si sistemului de justitie”, a adaugat seful diplomatiei austriece.

Retinerea rapida a judecatorilor si a altor persoane dupa lovitura de stat esuata in Turcia indica faptul ca guvernul avea pregatita o lista, a declarat comisarul european responsabil cu cererea de aderare la UE a Turciei, Johannes Hahn, potrivit Reuters.

„Se pare ca cel putin o parte fusese pregatita. Listele sunt disponibile, ceea ce indica faptul ca au fost pregatite pentru a fi folosite intr-un anume moment”, a spus Hahn.

„Sunt foarte ingrijorat. Este exact de ce ne temeam”, a adaugat comisarul european.

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat ca tara sa trebuie sa evite „orice intarziere” in reintroducerea si aplicarea pedepsei cu moartea.

„Cred ca Guvernul va discuta cu opozitia, iar decizia va fi luata fara indoiala”, a promis Erdogan duminica in fata unei multimi de sustinatori care scanda „Vrem pedeapsa cu moartea!” (pentru pucisti – n.red.)

Pedeapsa cu moartea a fost abolita oficial de Turcia in urma cu 12 ani, ca parte a ofertei facute de Ankara pentru a adera la Uniunea Europeana.

sursa si foto:  http://www.aktual24.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .