.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Despre Mineriada din 13-15 iunie 1990 se ştie că minerii din Valea Jiului au lovit cu bâtele în centrul Bucureştiului. Dar, înainte de venirea lor, sute de oameni au fost bătuţi cu bestialitate în incinta Televiziunii române de către militari şi civili pro-FSN.

În după-amiaza zilei de 13 iunie 1990 sute de manifestanţi au intrat în curtea Televiziunii Române strigând “Jos Iliescu”. Nimeni nu i-a împiedicat. Pe parcursul următoarelor ore, însă, Armata împreună cu civilii pro-FSN şi pro-Iliescu au adunat de pe stradă oameni nevinovaţi şi i-au lovit cu cruzime, prezentându-i drept incitatori la dezordine. Totul în faţa camerelor de luat vederi, să vadă întreaga ţară ce prăpăd este în Bucureşti. Printre victime – femei şi copii. Imaginile de mai jos sunt şocante.

Armata a arestat civilii care treceau pe stradă pentru a crea impresia că ţara este într-un mare pericol. E vorba de bucureşteni şi de persoane din provincie sosite în Capitală la îndemnul preşedintelui Ion Iliescu. Acesta a avut o intervenţie televizată în jurul orei 18.00 a acelei zile, când a făcut apel la „oamenii de bine” să iasă în stradă şi să apere instituţiile statului. Iliescu a aplicat aceeaşi strategie pe care o folosise şi cu o jumătate de an înainte, în zilele Revoluţiei: asmuţirea civililor unii contra altora, într-un rezboi orb. „Oamenii de bine” au căzut în această teribilă capcană.  Citiți mai departe pe adevarul.ro

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .