.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Creierul uman are aproximativ 100 de miliarde de neuroni, care comunică între ei prin eliberarea neurotransmiţătorilor. Legătura între neuronul emiţător şi cel receptor este făcută printr-o sinapsă. Canalele ionice din membranele neuronilor receptori se închid şi se deschid ca răspuns la stimulul reprezentat de neurotransmiţător, schimbând potenţialul electric al neuronilor. Dacă aceste schimbări ajung la un anumit grad de intensitate, neuronii produc un impuls electric cunoscut drept potenţial de acţiune. Procesul este foarte complex, dar oamenii de ştiinţă de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT), din SUA, au reuşit să îl reproducă într-un cip de siliciu.

Mai exact, cipul mimează plasticitatea neuronală, procesul prin care neuronii se adaptează la informaţii noi. Plasticitatea este unul dintre principalii factori care permit omului să înveţe şi să memoreze informaţii.

Astfel, cipul creat de cei de la MIT se diferenţiază de cele convenţionale prin faptul că nu funcţionează în modul binar, ci analog, fiind capabil să simuleze funcţiile neuronale și să facă legătura dintre creier și calculator. Acest cip este  are viteză de reacţie mai mare decât un calculator şi chiar decât sistemul biologic pe care l-a avut la bază.

Sursa: Descoperă.ro

Această știre confirmă o dată în plus, faptul că tehnologia actuală permite influențarea impulsurilor nervoase ale creierului, și prin urmare, procesele de gândire, prin intermediul cipurilor. Mai mult, gândurile cele mai intime ale ființei umane pot fi astfel înregistrate. De aceea implantarea cipurilor anulează complet libertatea ființei umane.

Nici romanii nu vor scapa de aceste implanturi cu microcip RFID. Felix Koppelman presedintele comunitatii evreiesti din Oradea este absolut sigur ca implantarea cipurilor in mana este ceva normal care “tine de securitatea fiecarui stat”, iar “statele primeaza asupra religiei”. Domnul Koppelman mai spune ca religionarii evrei n-au nimic impotriva cipului implantat in mana iar in ortodoxie doar capii bisericii (dintre care unii sunt “de gasca”) trebuie sa aiba un cuvant de zis in aceasta problema. De asemenea i s-ar parea normal ca in curand fiecare om sa poata plati cumparaturile doar prin scanarea cipului implantat in mana chiar daca asta ar inseamna pierderea libertatilor individuale. Mai multe comentarii si aberatii despre amenintarile teroriste care ne pandesc la fiecare pas urmariti in clip.
Video

Sursa: Refuzimplant

 

 

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .