.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Un nou strigăt de disperare al românilor din Harghita lăsati pradă maghiarizării!

Cotidianul Informatia Harghitei publica in numarul sau de azi o scrisoare stupefiata a unor parinti romani care reclama discriminarea pe criterii etnice a copiilor lor de catre UDMR.
Primarul UDMR-istul din Miercurea Ciuc, Raduly Robert, consilierii locali maghiari, conducerea ISJ Harghita precum si conducerea unei gradinite din Miercurea Ciuc vor cu orice pret sa ii mute pe copiii romani dintr-o gradinita doar pentru ca acea gradinita sa ramana 100% cu predare in limba maghiara.
Asta dupa ce in urma cu un an UDMR a desfiintat una din cele doua grupe de limba romana de la aceeasi gradinita.
Informația Harghitei: Scrisori de la cititori,,Ne punem întrebarea de ce mereu grupa română este cea sacrificată? De ce copiii trebuie să sufere de pe urma gândirii şovine a unor oameni?”
CătreRedacţia Informaţia HarghiteiPărinţii şi educatoarele grupei române din cadrul Grădiniţei ,,Tulipan” din Miercurea-Ciuc, a cărei adresă este str. Leliceni, nr. 62, vă aduc la cunoştinţă următoarele fapte ce ne-au constrâns în a vă cere ajutorul, mai exact publicarea acestui material. Începând cu anul şcolar 2010-2011, asupra grupei române din Grădiniţa Tulipan s-au exercitat diferite forme de abuz în scopul desfiinţării acesteia.
De mai bine de 15 ani, în cadrul acestei unităţi au funcţionat 2 grupe de secţie română. Din motive nefondate atât legal, cât şi moral, în anul 2011 o gupă a fost desfiinţată datorită refuzului directorului în funcţie Mathe Tunde, de a mai înscrie copii de naţionalitate română, şi totodată înfiinţând o grupă la secţia maghiară, având în medie 20 de copii, şi o grupă de secţie română având 24 de copii efectiv la grupă, cu vârste cuprinse între 3 şi 6 ani.
În urma evenimentelor petrecute cu un an în urmă, părinţii copiilor de la secţia română s-au sesizat şi au trimis o adresă la Inspectoratul Şcolar Judeţean Harghita referitoare la continuare funcţionării grupei şi în anul 2012-2013. Imediat, IŞJ Harghita a declanşat o anchetă, care a avut ca punct culminant întâlnirea comună a părinţilor grupei, cu d-ra director a Grădiniţei ,,Tulipan”, Mathe Tunde şi cu d-na inspector Erdei Lucica. În urma anchetei, IŞJ a trimis un răspuns favorabil sesizării făcute, mai exact, confirmarea faptului că grupa română din cadrul Grădiniţei Tulipan va continua să funcţioneze şi în anul şcolar 2012-2013 (avem acte doveditoare). În privinţa refuzului directorului de a înscrie copii români, IŞJ nu a luat nici o altă măsură, deşi numărul copiilor ar fi fost mai mare dacă înscrierile ar fi fost finalizate.  Citiți mai departe pe ne-cenzurat.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .