.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Un băieţel avea multe maşinuţe. Pe vremea lui Ceauşescu. Le plimba la şcoală, le arăta colegilor, erau confiscate de profesori la oră pentru că băieţelul nu era atent la lecţii. Recuperate ulterior. Maşinuţele au format, ulterior, o colecţie impresionantă de 300 de machete, plasate într-o vitrină specială. Posesorul? A dezvoltat la Oradea un atelier în care transformă maşini de epocă, luate de la REMAT, dar şi maşini noi, în vehicule cu personalitate. Multă!

Ervin Koszta şi-a cumpărat prima maşină în 2001, un Volkswagen Golf Cabrio şi s-a gândit să-i schimbe înfăţişarea

„Am început să înlocuiesc una-alta, jantele, sistemul audio, am creat un interior din piele negru cu galben şi am schimbat tot ce ţine de design interior. Un prieten a fost atât de impresionat, că m-a rugat să-i fac şi lui maşina. Apoi, un alt prieten şi-a dorit o maşină personalizată. Am şi participat, atunci, cu maşina mea, la un eveniment de tuning în Oradea, unde am obţinut un premiu pentru sistemul audio. Atunci mi s-a s-a aprins un beculeţ şi ceva din interior mi-a spus să continui”, a povestit Koszta, pentru RTV.NET.

Hey Barbie, wanna go for a ride?

Apoi au urmat competiţiile adevărate. Un Opel Calibra Coupe a câştigat premiu pentru primul motor pictat din România, apoi Calibra Cabrio, singurul exemplar aflat la noi în ţară şi modificat bucaţică cu bucaţică, a ajuns, la final, sa câştige Best Paint Job, primul premiu de acest gen, la expoziţia Prisma Bucureşti. Au urmat apoi Mitsubihi Eclipse, BMW E 36 Cabrio, Audi B4 Cabrio şi maşina Barbie de România.

“BMW E 36 Cabrio a fost facută după versurile melodiei celor de la Bug Mafia, ’40 km/h’, cu acceptul lor, oglinda aflată pe portbagajul maşinii, lângă sistemul audio, purtând semnătura membrilor formaţiei. Aş spune că este cel mai frumos proiect pe care l-am creat. Tot pe locul întâi aş plasa Audi B4 Cabrio, White King,o nebunie creată într-un an şi opt luni, cu o investiţie de 12.000 euro şi neînsemnate premii, în ţară şi în străinătare. Pe locul 2, Fiat Barbie, denumit Barbie Diamond, este cel mai îndrăzneţ proiect, şi unicat, care a obţinut locul 1 la categoria best interior la  toate shourile de tuning unde a participat. Cel mai important premiu a fost Best Car of the Show, obţinut în 2007 cu BMW Sensation, la Szeged Ungaria, premiu internaţional obţinut de o maşină modificată în România şi recunoscută în afară, la deschiderea sezonului de tuning în Ungaria, 2007. Cea mai importantă competiţie, după cea de la Budapesta, este RomExpo Bucureşti, unde anul trecut am fost prezent cu patru maşini, dintre care două au fost premiate cu locul 1 şi locul 2 la categoria best interiror. În ordinea importanţei, urmează, apoi, competiţiile de la Arad , Timişoara, Satu Mare”, ne-a spus Koszta.    Citi’i mai departe pe economica.rtv.net

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .