.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Matthew Nifield, tată de gemene, a încercat toate soluţiile posibile ca să-şi facă fetele să adoarmă. Madeleine şi Gwyneth refuzau să adoarmă în acelaşi timp, însă tatăl lor a găsit în cele din urmă o metodă eficientă: a făcut o compilaţie cu zgomote din natură, scrie 7sur7.be.  El a creat o aplicaţie pentru iPhone şi iPad, pentru a-şi împărtăşi soluţia şi altor părinţi, care este folosită în prezent în lumea întreagă. Botezată White Noise Ambiance, aceasta a fost descărcată de mii de părinţi epuizaţi. Ideea pe care a avut-o îi aduce 72.000 de euro pe an. Sursa: Agerpres

Sunetele pure din natura, cum ar fi sunetul valurilor sau sunetele ploii, sau ciripitul pasarelelor au un profund efect de relaxare si mai mult decat atat, un efect benefic asupra sanatatii. Terapia prin muzica, cunoscuta de mii de ani,   ne pune in legatura cu Energiile Benefice vindecatoare ale Universului, inducand stari frumoase, inaltatoare. Se obtine liniste si armonie interioara. Tensiunile nervoase sunt dezintegrate fulgerator. Cercetarile stiintifice au confirmat rezultate exceptionale. Pulsul se normalizeaza, inima se relaxeaza, obtinand calm launtric. Intr-o auditie profunda apar stari de constiinta foarte inalte. Toate gandurile si agitatia mentala se topesc in armonia muzicii. Muzica linistitoare poate fi in plus modulata cu frecvente ale undelor cerebrale si in acest fel se amplifica si mai mult efectele binefacatoare ale muzicii.

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .