.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Dupa 1989, in Romania a intrat foarte repede in circulatie un nou tip de pasaport. Cel mai tare pasaport. Pasaportul de agent al unui sau mai multor servicii secrete ale noilor stapani ai lumii. Un evreu romano-american, convertit la catolicism (Dorin Tudoran sau Vladimir Tismaneanu? – nn), mi-a invederat ca sunt si voi ramane o persoana nefrecventabila daca nu ma hotarasc sa ma salvez in barca pescarului ce mi-a iesit in cale, in sua personna. Osardia unora, dar si a altora, cu aceeasi origine ideologica, chiar daca roza vanturilor i-a imprastiat pe toate punctele cardinale ale mapamondului, de-a ma damnatiza, avand ca laitmotiv niste realitati obiective de notorietate generala, intotdeauna demn asumate, circumscrise faptului de a fi fost si ramas in serviciul patriei mele ca ofiter al securitatii statului si natiunii romane, imi reaminteste, de fiecare data cand sunt luat in seama, de vorbele pescarului.

Asta, fiindca cei care vad si simt o amenintare periculoasa pentru linistea lor in exercitarea, din partea-mi, a dreptului prevazut de celebrul Articol 19 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului sunt in barca pe care am refuzat-o. Si nu am refuzat-o fiindca este prea slaba in fata furtunilor care ne asteapta, ci fiindca este o barca mereu ratacitoare prin ceturile taramurilor ostile sufletului romanesc.

Si totusi, nu putini romani de seama, prin demnitatile inalte, dar temporar detinute, in virtutea naivitatii si bunei noastre credinte, platesc cu averea Romaniei pretul cate unui bilet de clasa a treia pentru a se putea urca si ei in barca pescarului.

De trei luni si mai bine, tot felul de voci “din public” transmit unele supozitii, altele aparente neprobate inca, in legatura cu interesele straine reprezentate de cetateanul Mihai – Razvan Ungureanu, primul dintre ministrii Guvernului Romaniei.  Citiți mai departe pe badpolitics.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .