.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Merita revazuta azi, cu alti ochi, declaratia lui Adrian Nastase din 22 noiembrie 2011, imediat dupa ce USL a decis declansarea procedurilor de suspendare a presedintelui Traian Basescu. Fostul premier explicase atunci logica acestui demers fara sanse in Parlament: “Este o operatiune mult mai complexa, etapizata, care inseamna inclusiv includerea societatii civile si a populatiei”. Am scris acum doua luni ca miza actiunii de suspendare, spre deosebire de cea din 2007, se va juca in strada, nu in Parlament si ca USL va plonja direct in bratele populatiei. Am explicat de ce procedeaza astfel in Tehnica suspendarii, varianta Nastase.

Astazi, USL procedeaza intocmai: lanseaza petitii online si anunta ca va strange semnaturi pentru suspendarea lui Traian Basescu, chemand in paralel oamenii sa iasa in strada. Liberalii au pregatit pentru joi, 19 ianuarie, un protest in Capitala. Numai ca, surpriza: anuntul incepuse sa circule pe net sub forma de teasing din 10 ianuarie.

Asta era cu doua zile inaintea iesirii celor 4500 de oameni in strada la Targu Mures in semn de solidaritate fata de Raed Arafat. Mesajul raspandit via www.romanialiberala.ro suna asa la momentul cand a fost expediat prin mail-uri: “Esti roman liberal? Si noi. Atentie! Avem treaba impreuna…Mai sunt 8 zile…” Aceasta este una din probele indubitabile ca opozitia se pregatea de scandal inainte de gafele lui Traian Basescu, comise ulterior.

Cu alte cuvinte avem cel putin doua indicii importante ca USL elaborase minutios in laobratoarele celor doua partide miscari de strada in ianuarie fara sa prevada ca insusi marele lor dusman, Traian Basescu, va turna la fix gaz pe focul social pe care se tot cazneau sa-l aprinda. Este ceea ce vedem astazi aplicarea “operatiunii complexe, etapizate, care inseamna inclusiv includerea societatii civile si populatiei?”. Probabil ca da. Lipsea un detonator, iar Traian Basescu a aprins fitilul, declansand neinspiratul razboi cu medicul Raed Arafat pe tema noii legi a sanatatii. Acest episod, care a generat solidarizari spontane cu Arafat, a incurajat opozitia sa treaca mai repede la actiune.

Stim astazi de la liderul PSD, Victor Ponta, ca ideea protestului din Capitala este a liberalilor, mai precis a lui liderului PNL Iasi, Relu Fenechiu. Ponta pare sa se delimiteze formal de proteste tocmai pentru a nu le stirbi legitimitatea: “A existat propunerea domnului Fenechiu (…). Eu am considerat că noi trebuie să îi lasăm pe oameni să îsi spuna punctul de vedere si am face mult mai bine să ne gândim si să îi ascultăm pe ei. (…) Dacă oamenii vor dori să iesim si noi pe stradă, o vom face, dar nu as vrea să ne grăbim în aceste lucruri”, a spus liderul PSD citat de postul B1 TV.

Sursa in continuare: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .