.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Vaccinarea antigripala a fost oprita pentru sapte-zece zile, din cauza unor suspiciuni privind calitatea vaccinului romanesc, Ministerul Sanatatii cerand Agentiei Nationale a Medicamentului si Institutului Cantacuzino o informare privind acest produs, potrivit Mediafax.

Ministrul Sanatatii, Ritli Ladislau, a cerut, luni, de urgenta o informare scrisa Agentiei Nationale a Medicamentului si Institutului National de Cercetare Dezvoltare Cantacuzino cu privire la “conformitatea din punct de vedere al imunogenitatii vaccinului gripal sezonier”.

“In acest context si avand in vedere evolutia favorabila a virozelor respiratorii si gripei din ultimele saptamani in Romania s-a convenit sistarea vaccinarii antigripale sezoniere pe o perioada de 7-10 zile, pana la finalizarea tuturor analizelor”, a informat Ministerul Sanatatii, intr-un comunicat de presa.

Ministerul a precizat ca pana in prezent nu au fost semnalate cazuri care sa prezinte probleme de sanatate in urma vaccinarii.

In 3 ianuarie, Ministerul Sanatatii anunta ca si in 2012 continua Campania de vaccinare gratuita antigripala, in cadrul careia au fost imunizate 479.589 de persoane cu risc ridicat de imbolnavire.

Centrul National de Supraveghere a Bolilor Transmisibile a inregistrat, in ultima saptamana a anului trecut, 53.606 persoane cu infectii respiratorii acute. Dintre acestea, peste 11.429 au fost inregistrate cu pneumonii, iar 42.141 cu viroze respiratorii. Numarul cazurilor compatibile clinic cu gripa inregistrate la nivel national a fost de 36.

Sursa: Hotnews

Comentariu RoStirea:  Se poate face comert cu sananate, pentru bani, in defavoarea noastra?

Este absolut incredibil ca se intimpla astfel de experimente nefericite, fabricarea vacinului antigripal, lansarea lui pe piata, iar apoi sistarea folosirii acestuia chiar de Ministerul Sanatatii ! Sanatatea cetatenilor romani este jucata ca la loterie,  din cele 1000 000 de doze “fabricate”, au fost folosite pana acum  500 000 de doze.

Comunicatele Ministerului Sanatatii sunt totusi linistitoare pentru acesti oamnei care au fost transformati in cobai fara vina lor, daca aceste doze de vaccin nu sunt nocive atunci de ce s-a oprit sistarea lor?

Directiile de  sănătate publică din Teleorman şi Mureş, cât şi Asiciaţia Medicilor de Familie din Mureş, aduc la cunoştinţă populaţiei că: “având în vedere evoluţia favorabilă a virozelor respiratorii din România, începând cu data de 06.01.2012 s-a convenit de către specialiştii Ministerului Sănătăţii, sistarea vaccinării antigripale sezoniere pe o perioadă de şapte-zece zile.”

Aceasta insiintare insa nu a ajuns in toate judetele iar la Constanţa, respectiva notă internă ce a fost postată pe site-urile direcţiilor de sănătate Teleorman şi Mureş, s-a rătăcit pe traseu. Constantenii motiveaza”  Nu am primit informarea Ministerului Sănătăţii. Când vom intra în posesia documentului vom putea să ne pronunţăm, a declarat dr. Constantin Dina, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Constanţa. ”

Motivatia data de oficialii ministerului,  este absolut hilara :  ”  Motivaţia este foarte simplă. În momentul de faţă, de aproximativ patru săptămâni, avem foarte puţine cazuri de viroze şi pe teritoriul ţării evoluează o mulţime de cazuri de rubeolă, iar campania de vaccinare antigripală va fi sistată pe o perioadă de maxim 10 zile. Nu ştiu de ce apare pe site-ul Asociaţiei Medicilor de Familie Mureş această adresă internă adresată direcţiilor de sănătate publică. Este vorba despre o sistare a vaccinării propriu-zise, cu reluare peste 7-10 zile pe baza adresei Ministerului Sănătăţii. Vaccinarea antigripală va fi sistată inclusiv la Constanţa unde trebuia să se primească prin fax informarea încă de vineri, orele 16.00, când probabil că nu a mai fost nimeni la direcţie, a declarat, pentru Replica, medicul Geza Molnar. Acesta continua sa mentina starea de nesiguranta si neprofesionalism prin declaratia urmatoare: Nu pot să mă duc cu prezumţii pentru că nu eu decid. Decizia aparţine Ministerului Sănătăţii şi a Comsiei Naţionale de Vaccinologie, dar nu cred că se va prelungi termenul de sistare a campaniei2, a mai spus consilierul ministrului Sănătăţii.

Medicul Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Balş, nu a dorit să comnenteze decizia Ministerului Sănătăţii, acesta facand trimitere la Ministerul Sanatatii.

Acest mod neprofesionist si iresponsabil de a transa aceasta ” criza a vaccinurilor” intre oficalii guvernamentali si conducerea unei institutii de cercetare romanesti ne face sa ne intrebam daca este vorba de incompetenta, lipsa scrupule, de respect si constiinta sau un cumul alt tuturor acestora.

Daca vaccinurile puse pe piata nu sunt nocive atunci de ce sunt sistate?

Daca tulpinile din vaccinuri nu cuprind tot spectrul necesar pentru a anihila virusii gripali atunci de ce mai sunt creeate aceste vaccinuri?

Intrebarile ar putea continua, iar raspunsurile pot fi si acestea:

– se pune in pericol  sanatatea populatiei, prin faptul ca aceste tupini de virusi pot sa dezvolte alte afectiuni mai grave,  sa creeze imunitati la orice medicament luat in caz de imbolnavire,

– se risipesc banii publici cu aceste “experimente nereusite” la scara nationala;

Concluzia – acesti medici in ultima instanta ( nu-i vom apela cu demnitatile oficale care sunt vremelnice )  sunt cetateni romani,  care au depus juramantul lui Hipocrate la absolvirea Facultatii de Medicina.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .