.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Sambata dimineata, in jurul orei 7:30, s-a dat startul la vanatoarea de la Balc. Vanatoarea din acest an a fost precedata de un protest impotriva uciderii mistretilor organizat de Fundatia Vier Pfoten.

Incepand cu ora 6 dimineata, gonacii au inceput sa se adune pentru a lua parte la instructajul dinaintea partidei de vanatoare. Putin dupa ora 7 au inceput sa apara si primii invitati ai lui Ion Tiriac. Acestia au fost surprinsi de protest si nu au oferit nici o declaratie. Elan Schwartzenberg, unul dintre putinii invitati care oferea declaratii in fiecare an a fost surprins de protestul initiat si a refuzat si el sa comenteze pe marginea subiectului.

Invitatii lui Ion Tiriac la vanatoare au fost intampinati de un grup de protestatari de la fundatia Vier Pfoten. Acestia au improvizat in fata domeniului de la Balc un teren de tenis si au afisat un baner (pe post de fileu) cu mesajul: “STOP KILLING, PLAY TENNIS”. Membrii fundatiei au inceput mai apoi sa joace tenis in fata domeniului de la Balc declarand ca ii asteapta si pe invitatii lui Ion Tiriac la o partida deoarece vanatoarea mistretilor nu poate fi considerata sport.

“Impreuna cu colegii de la Fundatia Internationala Vier Pfoten, care au venit din Germania, Austria, Olanda si Anglia am venit sa protestam astazi aici impotriva a ceea ce sa intampla. Dorim ca domnul Tiriac sa opreasca aceasta vanatoare la tarc, dorim ca Ministerul Mediului sa interzica acest gen de vanatori. Pana acum s-au ucis peste 1400 de animale si vrem sa-i sugeram domnului Tiriac sa joace mai mult tenis, este mult mai fair-play, fiind un sport care nu omoara vieti si totodata un sport la care se pricepe atat de bine. Asa ca il invitam sa vina alaturi de noi, in momentele urmatoare, sa joace live alaturi de noi.” au fost cuvintele Veronicai Tulpan care este coordonatoarea Programelor Nationale Vier Pfoten.

Sursa si foto: Bihor online

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .