.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

vatican-extraterestri-593x250„După cum am fost obișnuiți, reprezentanții Vaticanului au făcut o altă declarație impresionantă prin care șochează întreaga opinie publică. „Nu suntem singuri în Univers și viata extraterestră există”, a declarat cu câteva zile în urmă părintele Jose Fuenes.

Această declarație este una șocantă, mai ales dacă privim cele mai puternice guverne ale lumii, care ascuns cu sfințenie secretul extratereștrilor. Această atitudine, libertină, pe care o afișează Vaticanul este una greu de înțeles, dacă ne gândim că în urmă cu peste 400 de ani, Galileo Galilei a fost condamnat la moarte pentru că a avut curajul nebun să declare că Pământul nu este în centrul Universului și că se învârte după Soare.

Anii au trecut și în zilele noastre astronomii Vaticanului afișează o atitudine relaxantă cu privire la unul dintre cele mai tabu subiecte: extratereștrii. Părintele  Jose Fuenes, care lucrează la Observatorul Vaticanului este mai mult decât convins că omul nu este singur în Univers, mai mult de atât există numeroase specii extraterestre.

„Nu este probabil, ci este foarte sigur ca în alte părți ale Universului să existe viață extraterestră. Singura problemă este că eu nu sunt sigur că în vom găsi vreodată. Descoperirea vieții extraterestre nu înseamna că nu există Iisus. Prezența lui Iisus pe Terra a fost un eveniment unic în întreaga istorie a Universului”, a declarat Fuenes pentru presa de specialitate.

Această declarație este una de senzație pentru că Vaticanul confirmă astfel existența extratereștrilor în vastul Univers. Aceasta nu este o declarație singulară și trebuie să confirmăm faptul că Vaticanul, în ultimii 10 ani, a afișat o nouă atitudine cu privire la unul dintre cele mai mari secrete ale omenirii.

Această atitudine nu a fost niciodată explicată, motiv pentru care există numeroase voci care sunt de părere că Vaticanul deține numeroase secrete cu privire la acest subiect. Probabil că a venit vremea să le împărtășească omenirii și așa se explică perioada de pregătire emoțională în care ne regăsim.

sursa si foto: http://www.dzr.org.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .