.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

“Baremul acesta, plafonul de 4.500 mi se pare un plafon foarte scăzut. Să nu uităm că un plafon de 4.500 brut ar însemna practic cam 3.000 netul. Nu cred că ar încuraja populaţia să treacă peste acest barem, deci nu cred că este o măsură bună la nivelul acestui barem. Ar trebui poate săltat acest plafon de 4.500. Gândiţi-vă că 4.500 de lei în ziua de astăzi înseamnă o mie de euro. Ca să consideri că o mie de euro este un venit exagerat într-o ţară a UE, nu cred că este foarte normal, foarte corect. Ar trebui un barem mult mai înalt, mult mai ridicat”, a declarat, joi, la RFI, vicepreşedintele PNL.

“Nu ştiu dacă se poate vorbi numai pentru bugetari, să faci această diferenţiere între bugetari şi restul salariaţilor din economie. Nu ştiu dacă este şi constituţional... Corect nu este în nici un caz, cel care lucrează într-o unitate bugetară şi are acest salariu după 25, după 30 de ani să fie impozitat suplimentar, iar în partea cealaltă, în economia privată, cineva care are acest venit să nu fie impozitat. Trebuie să realizăm faptul că la aceste salarii mari, să spunem, de o mie de euro pe lună, în sistemul bugetar ajung acei oameni care au o vechime şi o experienţă foarte mare”, a afirmat el.

“Nu ştiu dacă-i neconstituţională, dar oricum, nu este corect să faci această diferenţiere între bugetari şi economia privată. În acelaşi timp, subliniez, plafonul de 4.500 mi se pare un plafon nerealist. Ar trebui să plece de la 8.000-9.000 în sus şi de-abia atunci să discutăm despre această supraimpozitare”, a completat liberalul.  Sursa: AGERPRES

În al X-lea protocol masonic se spune referitor la garantarea drepturilor si a unui sistem de impozitare corect:  ” Toate aceste probleme sunt de o asemenea natură încât nu trebuie să te atingi de ele de-a dreptul şi pe faţă, înaintea poporului. În cazul când suntem siliţi să luăm contact cu ele, nu trebuie să fie înşirate una câte una, ci trebuie să declarăm în bloc că principiile dreptului modern sunt respectate şi recunoscute de către noi. ”. În protocolul masonic XX se face referire la impozitare astfel: ”…impozitele vor fi percepute fără sfială, dar progresiv şi ele vor asigura în realitate un venit cu mult mai mare decât cel dat de impozitul proporţional de astăzi”

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .