.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Victor Ponta a declarat pentru cotidianul spaniol El Pais ca o criza politica majora va fi generata in situatia in care referendumul de demitere a lui Traian Basescu nu va fi validat, chiar daca votul va fi majoritar pentru demitere: “situatia asta nu ma lasa sa dorm”. Premierul roman a apreciat ca o eventuala coabitare cu Traian Basescu ar fi “foarte dificila, daca nu imposibila”.

”Am venit la Bruxelles dispus sa ascult si sa corectez orice e nevoie” este declaratia premierului roman din titlul unui scurt interviu acordat cotidianului spaniol de stanga, El Pais.

Facand referire la situatia politica din Romania, Victor Ponta a precizat ca “recensamantul a stabilit ca exista 18 milioane de romani, desi trei milioane dintre ei locuiesc in afara Romaniei si multi in Spania. Imaginati-va ca 8 milioane de oameni vor vota si 95% dintre ei o vor face in favoarea demiterii lui Traian Basescu. Dar pentru ca el si-a rugat oamenii sa nu participe pentru a evita o prezenta de 50%, presedintele isi va relua functia. Asta va duce la o criza politica majora: presedintele va avea impotriva Parlamentul, Guvernul si opinia publica. Situatia asta nu ma lasa sa dorm.”

”Solutia este coabitarea, dar va fi foarte dificil, daca nu imposibil”, a mai spus Victor Ponta. “Pana acum a fost imposibil. Basescu a fost 8 ani presedinte si este obisnuit sa detina toata puterea. A fost capitan de nava si crede ca el este seful caruia toti trebuie sa i se supuna.”

Interviul a fost acordat in contextul prezentei la Bruxelles a lui Victor Ponta pentru discutii cu inaltii oficiali europeni pe tema crizei constitutionale de la Bucuresti: “Am venit la Bruxelles ca sa explic ce s-a intamplat in Romania, dispus sa ascult si sa corectez orice e nevoie. Il voi ruga pe Barroso sa trimita experti la Bucuresti care sa analizeze situatia la fata locului.”

 

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .