.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

“Guvernul a luat nota si va respecta toate deciziile CCR si guvernul va organiza referendumul in mod obiectiv si legal, luand in calcul decizia CCR ca referendumul va fi considerat valid daca jumatate din populatia Romaniei isi va exprima votul pe 29 iulie”, a spus Victor Ponta, la Bruxelles, intr-o conferinta comuna de presa alaturi de presedintele Parlamentului European, Martin Schulz.

Victor Ponta a subliniat ca Guvernul va organiza referendumul in acord cu legea si cu decizia CCR: “Guvernul nu poate schimba legea, ci doar parlamentul si de aceea am trimis o scrisoare presedintilor camerelor sa-i cheme pe parlamentari din vacanta si sa armonizeze legea in raport cu pozitia CCR”.

“In opinia mea, referendumul trebuie sa respecte decizia CCR”, a adaugat Ponta, care a precizat ca i-a oferit si “garantii” lui Martin Schultz, care l-pa intrebat ce se va intampla daca parlamentul nu va decide pana la data referendului.

“L-am asigura pe dl Schultz ca orice referendum in Romania – rezultatele referendumului trebuie confirmate de CCR, iar CCR, pe 30, dupa referendum, va confirma rezultatele daca 50% din populatia Romaniei, daca 9 milioane de oameni se prezinta la vot”, a explicat el, declarandu-se “foarte optimist ca romanii vor iesi la vot iar rezultatul votului va rezolva o data pentru totdeauna lupta politica din Romania”.

Primul ministru roman a subliniat ca executivul de la Bucuresti este pregatit sa adopte orice masuri necesare pentru a recastiga increderea in functionarea democratiei, a constitutiei si a institutiilor din Romania.

Intrebat cum comenteaza criticile recente la adresa Romaniei, Martin Schulz a precizat ca l-a criticat si pe Traian Basescu atunci cand a refuzat sa-l numeasca premier pe Klaus Iohannis, preferendu-l pe Emil Boc.

“Victor Ponta e prietenul meu, facem parte din aceeasi miscare politica europeana” dar “ca premier al tarii sale nu trebuie sa actioneze incat sa lase urme de indoiala”.

“Discutia noastra poate ca nu a fost cea mai prietenoasa, am avut intalniri si mai prietenoase decat cea de astazi (…) Nu am tacut nici acum doi ani, trei ani, cand presedintele Basescu l-a ales premier pe dl Boc in locul dl Iohannis iar acum am avut aceeasi atitudine fata de premierul Ponta cand am vazut ca Romania e guvernata de ordonante de urgenta”, a explicat Martin Schulz.

Martin Schultz a notat ca a fost sunat de Jose Manuel Barroso in urma cu cateva zile petnru a-l anunta ca intentioneaza sa verifice procedurile din Romania respecta standardele si regulile europene.

“I-am spus asta este datoria dvs si va sustin. Acesta este felul in care Comisia ar trebui sa reactioneze”, a precizat presedintele Parlementului European, care a adaugat ca postarile comisarilor pe Twitter nu reprezinta Comisia, ci pe ei insisi.

Sursa” Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .