.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

samsung-592x300Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co a decis sa retraga de pe piata telefoanele Galaxy Note 7, dupa ce in presa au aparut informatii referitoare la o posibila problema la bateria telefonului, informeaza Reuters si Agerpres.

Decizia a venit la scurt timp dupa ce un american a postat pe YouTube imagini cu telefonul sau, Galaxy Note 7, care a luat foc la numai doua saptamani de cand l-a achizitionat.

Agentia de presa sud-coreeana Yonhap a informat ca Samsung Electronics a decis sa amane lansarea Galaxy Note 7 pe unele piete importante din Europa, precum Marea Britanie si Franta.

Samsung a refuzat ca faca orice comentarii cu privire la o posibila retragere a celui mai nou produs al sau dar in urma cu doua zile a anuntat ca livrarile de smartphone-uri Galaxy Note 7 vor suferi unele intarzieri, deoarece firma a decis sa faca unele teste suplimentare de calitate.

Intr-un comunicat de presa publicat vineri Samsung a informat ca „efectueaza o inspectie amanuntita” impreuna cu partenerii sai a telefonului Galaxy Note 7 si ca va da publicitatii rezultatele investigatiei in cel mai scurt timp posibil.

Galaxy Note 7 este comercializat in SUA si Coreea de Sud incepand cu data de 19 august, la un pret de 988.900 woni (882 de dolari).

Daca se va confirma existenta unor probleme de calitate la Galaxy Note 7, Samsung ar putea avea de suferit deoarece grupul sud-coreean conteaza pe mai noul smartphone al sau pentru a mentine dinamica vanzarilor si a veniturilor in a doua jumatate a acestui an.

sursa si foto:  http://www.aktual24.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .