.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Președintele Băsescu își manifestă în public devotamentul față de idei care astăzi deja au termenul de valabilitate expirat. Dorința de a reduce România de la o țară (relativ) suverană la o componentă a Statelor Unite ale Europei este inexplicabilă din punct de vedere rațional, mai ales în condițiile în care însăși ideea constituirii SUE nu este privită cu ochi buni de politicienii europeni, iar acțiunile liderilor puterilor europene sunt direcționate spre lansarea unor alte proiecte.

Unul dintre comentatorii activi ai site-ului nostru a formulat excelent situația în care se află proiectul SUE: ”Statele Unite ale Europei vor fi germane și autoritare, sau – mai curand – nu vor fi deloc.” Astăzi, putem observa că situația evoluează concomitent în ambele direcții. Devine clar că Europa ultra-centralizată la care visează președintele Băsescu nu va exista, ceea ce nu înseamnă că nu va fi creată o construcție mult mai mică care să fie centrată în jurul Berlinului.

Dacă idea Statelor Unite ale Europei era la modă în rândul politicienilor europeni atunci toți ar fi trebuit să susțină ultimatumul german cu privire la suveranitatea fiscală a Greciei. Susținerea europeană a fost nulă. Nicolas Sarkozy a criticat dur această inițiativă, deși Angela Merkel îl sprijină în campania electorală, ceea ce arată faptul că la momentul actual clasa politică franceză se află în opoziție vehementă față de ideea unei Europe ultracentralizate și controlate de la Berlin. Berlinul a ripostat imediat. Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Finanțe a declarat că va avea loc o serie de întâlniri a miniștrilor de finanțe ale țărilor din Europa care și-au mai păstrat ratingul investițional de triplu A: Germania, Olanda, Finlanda, Luxemburg. Agenda discuțiilor este secretă și presa nu va fi informată despre rezultatul discuțiilor. O asemenea acțiune constituie un gest ostentativ și ostil la adresa Franței care, deși a pierdut ratingul de triplu A, rămâne în continuare a doua economie a Europei.     Citește mai departe pe cronicaromana.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .