.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Vodafone Romania avea in total peste 8,59 milioane de clienti (n.a. SIM-uri active) in trimestrul trei din acest an, in scadere cu 3,7% (circa 334.000 de utilizatori) fata de trimestrul anterior din acest an, arata datele prezentate marti de grupul britanic. In acelasi trimestru din 2010, operatorul avea peste 9,83 milioane de clienti. Pe de alta parte, in trimestrul incheiat in luna septembrie a acestui an, veniturile totale au crescut cu 3% fata de trimestrul anterior. De asemenea veniturile din internet pe mobil s-au majorat cu 164% in primele sase luni din acest an fata de perioada similara din 2010.

In perioada aprilie-septembrie 2011, Vodafone Romania a adaugat un numar de 1, 367 de milioane de clienti noi, continuand in acelasi timp sa deconecteze utilizatorii inactivi de cartele, ajungand astfel la un numar total de de 8,596,375 de clienti, la sfarsitul perioadei. In primele sase luni din acest an, veniturile totale au atins valoarea de 410,7 milioane euro.

  • “Am continuat sa deconectam utilizatorii inactivi ai serviciilor prepay, fiind consecventi strategiei noastre, de a ne asigura ca avem o baza de clienti activa, si in niciun caz supradimensionata.  Suntem bucurosi sa vedem semne pozitive in performanta noastra, cum ar fi cresterea cu 3% a veniturilor, de la un trimestru la altul, precum si o crestere accelerata a veniturilor din Internet pe mobil, de 164%, in ultimul an”, a spus Inaki Berroeta, directorul executiv al Vodafone Romania.

In ultimele 6 luni, venitul mediu pe utilizator (ARPU) a atins valoarea de 7 euro, ceea ce  reprezinta o crestere cu 1,7% fata de aceeasi perioada a anului trecut, a precizat compania. Clientii serviciilor pe baza de abonament au reprezentat 40%, iar cei prepaid – 60%, la data de 30 septembrie 2011.

Sursa: HOTNEWS

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .