.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

123781In sălile secrete ale diplomației, birocrații UE negociază, în mare taină, tratatul de liber schimb dintre Europa și SUA, care va rescrie regulile comerțului mondial. Site ul WikiLeaks a lansat o campanie pentru dezvăluirea textului acordului, anunțând o recompensă de 100.000 de euro.
Wikileaks a lansat o campanie pentru strângerea sumei de 100.000 de euro care ar urma să fie folosită drept recompensă pentru scurgeri de informații privind acordul de liber schimb între SUA și Uniunea Europeană, scrie LExpresso.
Susținătorii Parteneriatului Transatlantic pentru Comerț și Investiții (TTIP) afirmă că acest acord va spori în mod semnificativ creșterea economică și numărul locurilor de muncă, însă oponenții săi se tem că acordul va reduce dispozițiile privind protecția consumatorilor și va permite corporațiilor să blocheze reglementările nedorite.
‘Rămâne un secret aproape în totalitate, bine păzit de negociatori. Astăzi Wikileaks ia măsuri pentru a se asigura că europenii pot în cele din urmă citi acordul comercial monstru’, scrie Wikileaks într-o postare on-line.
‘Secretul asupra TTIP aruncă o umbră asupra viitorului democrației europene’, a afirmat fondatorul Wikileaks Julian Assange într-un comunicat. ‘Sub această acoperire, există interese speciale… A sosit momentul să se pună capăt acestui secret’, a mai spus el.
Până la ora 11.30 marți (09.30 GMT), în cadrul campaniei s-au strâns 13.000 de euro. Printre donatori, potrivit Wikileaks, se numără fostul ministru de finanțe grec Yanis Varoufakis, designerul britanic Vivienne Westwood și Daniel Ellsberg, care a dezvăluit documente secrete ale Pentagonului.

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .