.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Intr-o postare pe site-ul sau, Wikileaks sustine ca responsabila pentru situatia sa ar fi o “blocada financiara ilegala” promovata de mai multe companii americane de servicii financiare, cerand, de asemenea, sustinatorilor, sa doneze bani pentru cauza sa.

“Suntem obligati sa suspendam temporar publicarea pentru a ne asigura supravietuirea economica”, declara Wikileaks. “Avem nevoie de sprijinul vostru”.

Wikileaks sustien ca a fost tinta unor “represalii agresive” din partea mai multor grupuri, datorita faptului ca a publicat zeci de mii de informatii clasificate ale Departamentului de Stat al S.U.A. incepand cu luna noiembrie a anului trecut.

Site-ul a acuzat Banca Americii, Visa, MasterCard, PayPal si Western Union de limitarea grava a capacitatii sale de a primi donatii de la sustinatorii din intreaga lume.

Blocada, asa cum a fost denumita de Wikileaks, a inceput in decembrie 2010 si a “distrus 95% din veniturile noastre”, a declarat Wikileaks, sustinand ca site-ul a fost nevoit sa recurga la rezervele de lichiditati in ultimele 11 luni.

Site-ul sustine ca actiunile intreprinse de companiile de servicii financiare sunt motivate politic si destinate a inceta activitatea Wikileaks.

“Blocada depaseste orice supraveghere democratica sau transparenta”, a spus Wikileaks.

Wikileaks si fondatorul sau, Julian Assange, au fost supusi unei presiuni puternice din momentul in care site-ul a inceput sa publice aproximativ un sfert de milion de telegrame confidentiale ale Departamentului de Stat al S.U.A. in luna noiembrie, 2010.

La scurt timp dupa ce site-ul a inceput sa publice aceste documente, Visa, MasterCard, PayPal si altele, au intrerupt serviciile oferite Wikileaks, invocand incalcarile conditiilor de utilizare.

Atat MasterCard Europe si Visa Europe se confrunta cu plangeri potrivit carora incetarea furnizarii serviciilor ar incalca legile antitrust ale Uniunii Europene.

Wikileaks a inceput, de asemenea, asa-numitele actiuni pre-litigiu impotriva mai multor companii de servicii financiare din tari precum Danemarca, Belgia, Marea Britanie si S.U.A.

Sursa: www.computerworld.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .