.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Luna trecuta inainte de premiera internationala a acestui film, v-am prezentat trailerul acestui documentar, acum va prezentam intregul film titrat in limba romana.

Puteti auzi tulnicele sau buciumasele cum canta, precum si horea din grumaz a inegalabilului rapsod popular Grigore LESE.

Wild Carpathia este un documentar despre Romania si muntii Carpati produs de Travel Channel.Documentarul prezentat de Charlie Ottley este dedicat, în primul rând, Carpaţilor şi pădurilor lor, descrise ca “ultimul mare teritoriu sălbatic al Europei”.Mare parte din acest lanţ muntos înconjoară o parte a României, cunoscută sub numele de Transilvania. Este un loc de mit şi legendă, un tărâm unde urletul îndepărtat al lupilor mai înfioară, încă, aerul nopţilor.Invitatul de onoare este, fireşte, prinţul Charles. Filmul a făcut senzaţie încă dinaintea premierei, datorită unei declaraţii şocante a moştenitorului coroanei britanice.

“Genealogia arată că sunt un descendent al lui Vlad Ţepeş. Aşa că am interese în această ţară”, a spus Charles, care a continuat spunând că România este “ultimul colţ al Europei unde vezi ce înseamnă cu adevărat sustenabilitatea, rezistenţa naturii şi păstrarea unor ecosisteme întregi în beneficiul întregii omeniri”.

Istoria Transilvaniei este povestită pentru publicul anglofon, de la vechea civilizaţie a dacilor până la comunităţile medievale a căror moştenire se păstrează şi astăzi.Charlie Ottley şi echipa sa nu uită să prezinte şi oamenii care locuiesc aici, de la ciobani şi meşteşugari, până la artişti sau militanţi ecologişti.Telespectatorii britanici şi cei din toată lumea au avut, astfel, ocazia să descopere un nou chip al României: o ţară cu o natură fascinantă, demnă de a fi cunoscută şi admirată.

http://youtu.be/09runk0h3-0

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .