.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Imigranţii, care vor să ajungă în ţări din Spaţiul Schengen, nu trec fraudulos frontiera sârbo-maghiară pentru că aceasta este mult mai bine păzită, iar autorităţile ungare reacţionează foarte dur în astfel de situaţii.

Numai în ultima săptămână, prin coridoarele situate la graniţa cu Serbia, poliţiştii de frontieră au prins 93 de persoane care au intrat ilegal pe teritoriul României, prin aceleaşi locuri aflate în apropierea localităţilor Lunga, Jimbolia şi Moraviţa, din judeţul Timiş. ”De la începutrul anului, numărul acestora se ridică la peste 600, persoane reţinute la intrare, dinspre Serbia, şi 201 persoane la ieşirea spre Ungaria, prin zona de frontieră din apropierea localităţii Sânnicolau Mare. Marea majoritate a migranţilor provin din Afganistan, Pakistan, Algeria, Maroc, Somalia, Tunisia, Palestina şi din alte state, dar într-un număr mai mic”, spune Mihaela Leş, de la Biroul de presă al poliţiei de frontieră timişene.

Imediat ce sunt interceptaţi şi reţinuţi de către poliţiştii de frontieră, migranţii solicită azil în România şi sunt luaţi în primire de lucrătorii Oficiului Român pentru Imigrări-ORI, deşi ţinta lor e să ajungă în ţări din Spaţiul Schengen. Ei sunt repartizaţi apoi, până la rezolvarea solicitărilor, în diferite locaţii din ţară. Din cei 201 reţinuţi, de la începutul anului 2012, în timp ce încercau să iasă ilegal din ţară prin zona de frontieră cu Ungaria, cea mai mare parte aveau documente ORI de la centrele din Timişoara şi Galaţi.

Unii dintre cei interceptaţi venind din Serbia le-au spus anchetatorilor că ar fi fost sprijiniţi să ajungă la graniţa cu România de către poliţişti sârbi. În ţara vecină se vorbeşte că s-ar afla câteva mii de imigranţi clandestin, exact din ţările de unde provin cei ajunşi deja în România şi care aşteaptă orice moment să treacă frontiera, iar oficialităţile sârbe fac tot posibilul să scape de ei.  Citiți mai departe pe cotidianul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .