.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Zilele următoare vor fi edificatoare pentru a demonstra dacă societatea politică e mai înţeleaptă decât a fost la mineriadele din 1999, ultimul moment de violenţă din România postcomunistă, apreciază europarlamentarul Cristian Preda (PDL), într-o postare luni, pe blogul personal, referindu-se la acceptarea de către premier a solicitării PNL de convocare a unei sesiuni extraordinare a Parlamentului.

În ce priveşte iniţiativa opoziţiei privind strângerea de semnături pentru demiterea preşedintelui, Cristian Preda apreciază că aceasta nu are nicio acoperire constituţională, fiind “destinată ‘ “să amplifice dimensiunea ‘revoluţionară’ a manifestaţiilor, în condiţiile în care privilegiază interpretarea protestului ca o revoltă faţă de ‘dictatură'”.

În opinia acestuia “doar coruperea absolută a regimului justifică folosirea unor mijloace neacoperite” de textul Constituţiei, iar “în astfel de condiţii, solicitarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pare a fi făţarnică”.

“E bine însă că premierul a acceptat solicitarea, pentru că dezbaterea solicitată de PNL trebuie mutată în Parlament. Altfel, firul politic va fi rupt, iar oamenii vor continua să iasă în stradă, furioşi şi neputincioşi, cu sentimentul că nu sunt reprezentaţi nici de putere, nici de opoziţie. Zilele următoare ne vor edifica dacă societatea politică e mai înţeleaptă decât a fost la mineriadele din 1999, ultimul moment de violenţă din România postcomunistă. Ar fi tragic să trăim din nou frica devastatoare de atunci”, scrie europarlamentarul democrat-liberal.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat luni că strângerea de semnături pentru demiterea preşedintelui ar trebui luată în considerare pentru că reflectă dorinţa unei majorităţi a cetăţenilor, chiar dacă nu este un procedeu prevăzut în Constituţie.

“Biroul Politic Central al PNL a discutat şi despre detaliile strângerii de semnături în stradă, nu în Parlament, pentru suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu”, a spus Antonescu pe parcursul şedinţei BPC al PNL.

Potrivit lui Antonescu, chiar dacă strângerea de semnături pentru demiterea preşedintelui nu este prevăzută în Constituţie şi nu are valoare juridică, acest gest ar trebui să aibă valoare, fiind o solicitare susţinută de un număr semnificativ al cetăţenilor români.

Sursa: Agerpres

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .