.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Sediul pompierilor din Dealul Spirii va fi deschis azi publicului larg fiind declarata – Ziua Portilor Deschise, cu ocazia Zilei Internaţionale pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale, care se serbează pe data de 12 octombrie.

In intreaga tara pompierii au manifestari de sarbatorire a acestei zile cu actiuni specifice de salvare, de reducere a dezastrelor, iar portile cazarmilor in majoritatea oraselor sunt deschise astazi.

Pe 13 septembrie se implinesc 163 de ani de la bătălia din Dealul Spirii

“Anul acesta se împlinesc 163 de ani de la Bătălia din Dealul Spirii, moment de seamă în istoria pompierilor care şi-au jertfit viaţa pentru libertate, independenţă şi pentru idealurile ţării româneşti. Atunci, la 13 septembrie 1848, în Dealul Spirii din Bucureşti, ostaşii pompieri aflaţi sub comanda căpitanului Pavel Zăgănescu au înfruntat trupele armatei otomane venite să înăbuşe revoluţia paşoptistă şi aspiraţiile de emancipare socială şi naţională ale românilor. Pe locurile acelei dramatice confruntări, înnobilate cu sângele celor căzuţi la datorie, în semn de omagiu faţă de jertfa ofiţerilor, subofiţerilor şi ostaşilor pompieri a fost ridicat Monumentul Eroilor Pompieri, pe al cărui soclu stă scris cu majuscule: Luptătorilor de la 13 septembrie 1848 – POPORUL ROMÂN RECUNOSCĂTOR.
De la acel eveniment, în anii care au urmat, asemeni strămoşilor lor, cei care au purtat de-a lungul timpului însemnele acestei arme au făcut dovada sacrificiului suprem, periclitându-şi viaţa pentru salvarea cetăţenilor. Nu de puţine ori, pe timpul misiunilor, pompierii şi-au sacrificat viaţa pentru salvarea cetăţenilor, a bunurilor acestora, a valorilor culturale şi spirituale ale naţiunii.”

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .