.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Economiile Italiei şi Olandei au intrat în recesiune, înregistrând un al doilea trimestru consecutiv de contracţie. În al patrulea trimestru din 2011, cele două mari economii ale zonei euro s-au contractat cu 0,7%. Au mai intrat în recesiune Belgia şi Portugalia, alături de Grecia.

Ministrul adjunct al economiei din Italia estimase înainte de apariţia staisticilor Eurostat că economia italiană va scădea in 2012, iar că în 2013 va stagna.

Franţa au fost singura economie majoră a Europei care nu a înregistrat o scădere în trimestrul patru din 2011, ci o creştere de 0,2%. În rest, economiile euro au înregistrat scăderi în medie de 0,3%, faţă de o creştere de 0,7% în Statele Unite. Economiile din afara zonei euro s-au descurcat mai bine. Marea Britanie si Suedia au o crestere economica de 1,6%.

Economiştii remarcă performaţa Frantei, deoarece ţara a fost retrogradată de Standard & Poor’s de la ratingul AAA, în ianuarie 2012. “Nu sunt sigur că Franţa poate menţine acest ritm în prima jumătate a anului, însă asta sugerează cel puţin că economia nu va cunoaşte decât o foarte timidă recesiune”, spune Gilles Moec, economist la Deutsche Bank, citat de BBC.

Economiştii sunt totuşi optimişti în ce priveşte Germania, cu toată contracţia de pe finalul lui 2011. Cum Banca Centrală Europeană a permis băncilor să împrumute sume aproape nelimitate la dobânda de doar 1%, pentru trei ani, economiile puternice vor fi ferite de recesiune.   Citiți mai departe pe cotidianul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .